Het weer is mooi, de avonden worden langer: Barbecue tijd!

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel online uw barbecue pakket. U kunt een barbecue pakket bestellen geheel naar keuze. Ons complete barbecue pakket bestaat uit heerlijk, eerlijk vlees, inclusief bijgerechten, saus, borden en bestek. U kunt er ook een barbecue of pan bij huren (gratis vanaf 20 personen). Of bestel onze makkelijke kant-en-klare pakketjes. Op elk schaaltje zijn 5 verschillende soorten varkensvlees of 4 verschillende soorten rundvlees voor één persoon verpakt. Deze pakketjes zijn ideaal om in de vriezer te bewaren. Zo bent u altijd klaar om lekker te gaan barbecueën. Geniet ervan!

Barbecue pakket bestellen

U kunt 2 soorten barbecuepakketten bestellen:

- Een kant-en-klaar barbecuepakket met rund- of varkensvlees, per schaaltje verpakt voor 1 persoon
- Een compleet barbecuepakket inclusief bijgerechten, borden en bestek.

Vul uw keuze in het formulier hieronder in of vink de gewenste soorten vlees aan.
Nadat uw gegevens zijn ingevuld, drukt u op de knop 'Verzenden' onderaan de pagina.

1. KANT EN KLAAR BARBECUEPAKKET

Prijs: € 5,75 per persoon

Het barbecuevlees verpakken we per persoon op een schaaltje. Dit barbecuepakket is ook handig om op voorraad te bestellen en thuis in de vriezer te bewaren. Bij mooi weer kunt u dan altijd lekker barbecueën!

Aantal pakketten met 5 soorten varkensvlees:

Aantal pakketten met 4 soorten rundvlees:

2. COMPLEET BARBECUEPAKKET

Prijs: € 10,99 p.p.

Bij een bestelling boven de 20 personen wordt een barbecue of pan in bruikleen bijgeleverd, anders berekenen wij € 15,- huur. Barbecue graag schoon inleveren.

Inhoud compleet barbecuepakket:

- Huzaren- en rundvleessalade
- 4 soorten saus (whiskey-/knoflook-/zigeuner-/satésaus)
- Stokbrood en kruidenboter
- Bestek en borden
- 5 soorten vlees per persoon (vrije keuze uit onderstaande lijst met vleessoorten)

Aantal personen (verplicht)

Uit onderstaande lijst kunt u maximaal 5 soorten vlees selecteren die wij evenredig verdelen over het aantal personen.

Uw gegevens:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode en Woonplaats (verplicht)

Datum barbecue (verplicht)

Feestje, bruiloft o.i.d.? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden voor een barbecue op maat!

 

Altijd genieten van een barbecue

Als het weer mooier wordt en de avonden langer, is het heerlijk om gezellig met elkaar in de tuin te eten en te genieten van een barbecue. Steeds meer mensen kiezen er zelfs voor om in de zomer de barbecue te gebruiken in plaats van hun keuken en kookfornuis. Lekker buiten koken en eten geeft ook doordeweeks een fijn vakantiegevoel. En met vers vlees op de barbecue en daarbij een groene salade zet je zo een gezonde maaltijd op tafel!

Altijd barbecuevlees op voorraad

Wilt u er altijd zeker van zijn dat u ‘s avonds de barbecue kunt gebruiken? Of voor onverwachte visite een lekkere barbecue kunnen organiseren? Zorg er dan voor dat er altijd een voorraadje barbecue vlees in de vriezer ligt. Dat kan heel makkelijk met onze handige bbq pakketjes. Deze schaaltjes bieden een variatie aan varkensvlees of rundvlees, per persoon afgemeten. Zo organiseert u altijd binnen no time een heerlijke maaltijd van de bbq! U kunt dit kant-en-klare barbecue pakket bestellen via ons online bestelformulier of afhalen bij onze boerderij in Eesveen.

Compleet barbecue pakket bestellen

Komen er meerdere mensen bij u barbecueën, dan is een compleet barbecue pakket ideaal. Wilt u dit barbecue pakket bestellen, dan kiest u zelf eenvoudig online de verschillende soorten vlees. U kunt kiezen uit karbonades, varkens saté, speklapjes, beenham, kipsaté, hamburgers, procureurlapjes, shaslick, kipfilets, hit steaks (paardenbiefstuk), runder BBQ worstjes of varkens BBQ worstjes. Bij een compleet bbq pakket zit verder alles inbegrepen: huzaren- en rundvleessalade, whiskey-/knoflook-/zigeuner-/en satésaus, stokbrood en kruidenboter en bestek en borden. Een barbecue of pan kunt u er uiteraard bij huren. Als het een grote bbq (boven de 20 personen) betreft, krijgt u deze in bruikleen. U hoeft dus nergens meer aan te denken, behalve aan drinken en gezelligheid voor uw gasten!

barbecue pakket bestellen

BBQ tips

Word een echte ‘grillmeister’ met deze bbq tips:

  • Voorkom verbrande vingers of aangebrand vlees en gebruik goed gereedschap om het vlees te keren: een lange tang waartussen u elk stuk vlees goed kunt vastklemmen. Een vork onttrekt sappen uit het vlees.
  • Ja, het is warm bij de bbq. Maar bescherm uw kleding en armen wel goed tegen spetters en vonkjes! Draag een BBQ schort en het liefst ook lange handschoenen.
  • Mocht de vlam in de pan slaan, zorg ervoor dat er blusmateriaal voorhanden is. Een tuinslang, zand of een emmer water. Een emmer water kunt u sowieso goed gebruiken om af en toe de handen in af te spoelen!
  • Voor het aanmaken gebruikt u geurloos aanmaakmateriaal. Geen aanmaakblokjes met paraffine, want die geven een chemische stank.
  • Bij een barbecue op kolen moet u de kolen goed heet laten worden. Leg er pas vlees op doen als de kolen mooi grijs zijn geworden (dat duurt zeker een half uur).
  • Verdeel de kolen zo dat er ook een kouder stukje vrij is. Hierop kunt u het bereide vlees laten rusten. Dit komt de smaak ten goede.
  • Gebruikt u een gasbarbecue? Zorg dan altijd voor minimaal 10 cm afstand tussen de vlammetjes en het rooster.
  • Hebt u een barbecue met geregelde luchttoevoer? Dan geldt: roosters open voor meer hitte. Roosters dicht voor een lagere temperatuur.
  • Wrijf het vlees eerst in met een olie of marinade. Om verbranden te voorkomen en voor een betere smaak.
  • Voorkom dat de marinade zal lekken door het vlees op een stuk aluminiumfolie te grillen. Of dep het vlees van tevoren een beetje droog.
  • Wrijf ook het rooster steeds in met olie of marinade om te voorkomen dat er vlees aan blijft plakken. Zo blijft het vlees ook sappiger.
  • Ook een stukje spek om het vlees houdt het vlees sappiger en geeft het een lekker smaakje.
  • Strooi van tevoren geen zout op het vlees. Zout onttrekt vocht aan het vlees en geeft een vochtlaagje aan de buitenkant. Daardoor wordt het minder snel bruin.
  • Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Keer regelmatig, maar niet continu. Langzaam garen is beter dan te heet en te kort, waarbij de buitenkant bruin (of zwart) wordt, maar de binnenkant nog koud is.
  • Voor rundvlees geldt dat het nog een beetje rood mag zijn. Varkensvlees en kippenvlees moet wel helemaal gaar zijn!
  • Voor rundvlees kunt u een kookthermometer gebruiken om het vlees te checken. Tussen de 45° en 50° is het saignant (rood van binnen) en boven de 70 graden helemaal doorbakken.
Eet smakelijk!