Vlees van de boerderij

Boerderijwinkel Eesveen - vlees bestellen

Vlees online bestellen

Bestel online vers rundvlees van de boer!
Of kom langs in onze boerderijwinkel met ons vlees en heerlijke streekproducten, zoals boerinnenkaas, boerenzuivel, eieren en verse sappen.

Vleesboerderij eesveen vlees rechtstreeks van de boer IIZoekt u een (h)eerlijk stukje vlees rechtstreeks van de boerderij? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ons rundvlees wordt van ons eigen vleesvee (het Belgisch blauwe vleesras) geproduceerd en is van hoge kwaliteit.

Online vlees bestellen
U kunt zelf een pakket samenstellen uit onze rundvlees bestellijst, vol (h)eerlijk vlees en verse vleesproducten. Van runderhaas tot borrelballen; hier vindt u een enorme keus aan rundvlees varianten. Handig vacuüm verpakt en vers ingevroren. De uiteindelijke prijs van uw bestelling wordt bepaald door het snijgewicht. De kiloprijs staat bij elk product in het bestelformulier aangegeven.

Cadeaupakket met vlees van de boerderij - vleesboerderij EesveenVlees cadeaupakket
Leuk om te geven; heerlijk om te krijgen: een cadeaupakket vol heerlijk vlees van de boerderij. U bepaalt zelf voor welk budget u een pakket samenstelt. Natuurlijk kunt u ook een kerstpakket met vlees door ons laten samenstellen! Het vlees kunt u aanvullen met andere streekproducten, zoals kaas van de boerderij, honing van de imker en sap, siroop of jam uit de boomgaard. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Bestellen
U kunt uw vleespakket online bestellen door uw keuze op het bestelformulier aan te vinken en uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, nemen wij contact met u op wanneer de levering plaatsvindt. Wilt u telefonisch bestellen? Dat kan ook. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-27 40 40 05.

Levering en betaling
De leveringstermijn is afhankelijk van het vlees dat we op voorraad hebben en de eerstvolgende slachting. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, nemen we contact met u op over de leveringstermijn. Wij bezorgen het vlees gratis aan huis binnen een straal van 25 km rond Eesveen. Daarbuiten, en bij bestellingen onder de 10 kg, brengen wij bezorgkosten in rekening.

Uw bestelling wordt bij de levering contant afgerekend. Uiteraard kunt u ook uw vleespakket bij ons komen ophalen. Dan kunt u ook met de PIN betalen.

Vlees bestellen online